Clients / Jules Bistro

Chef Laurent Brouard and Nick Langford engaged OVA Studio for the design and construction of a Classic Parisian Bistro in Happy Valley, Hong Kong.

Our design is inspired by that the original bistros, with the use wooden panelling, warm colours, a massive bistro cabinet, early 20th century posters and decor. The only addition is a deli counter, from where the chef can address his customers and showcase his latest products. The facade was also designed with the same intent in trying to bring an authentic look with colours, panelling, lighting and signage.

Driven by a passion for authentic French cuisine, Chef Laurent has given Jules Bistro a reputation that has been quickly acclaimed by the press and food reviewers locally and continues to attract authentic food lovers. Bon Appetit !

http://www.bistrojules.com/

With Hanford Consultants
Project completed October 2014

Jules Bistro

  GET A QUOTE